Podela plavih PVC kanti naselju Plavi horizonti

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2019, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podela plavih PVC kanti naselju Plavi horizonti

Više od 200 kanti za potrebe  odlaganje reciklabilnog otpada će dobiti vlasnici domaćinstava u naselju Plavi horizonti.

Beograd, 12. septembar 2019. godine - JKP "Gradska čistoća" od 14. septembra nastavlja sa uključivanjem individualnih domaćinstava u proces reciklaže podelom plavih PVC kanti od 240 litara na opštini Zemun.

Uvođenje nove tehnologije podrazumeva da će građani moći da recikliraju u svojim domovima, kao i da će odvajanjem reciklabila smanjiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << količinu otpada u zelenim PVC kantama od 240 litara...

Sugrađanima će znatno biti olakšano samo odlaganje, ali i izbacivanje otpada, čime će imati kvalitetniju komunalnu usluga.

Tokom uručenja kanti koje će se obavljati od 8.00 do 14.00 časova, sugrađanima će biti predočena dinamika pražnjenja i odvoženja smeća, tako da je jedina njihova obaveza da određenim danom u nedelji kante ostavljaju ispred svojih kapija, na ulici, jer radnici "Čistoće" nemaju pravo da ulaze na privatan posed.

Svi oni koji ne budu u mogućnosti da kante preuzmu tokom ove podele, naknadno se mogu javiti Pogonu Zemun kako bi dobili kante za svoje domaćinstvo.

Ovo su NAJMOĆNIJE FOTOGRAFIJE koje su ikada napravljene, a iza svake se krije POSEBNA PRIČA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.