Podaci govore o radu Vučića: Srbija među retkima u svetu ima sve tri terapije za ovu bolest VIDEO

Izvor: B92, 26.Avg.2023, 11:29

Podaci govore o radu Vučića: Srbija među retkima u svetu ima sve tri terapije za ovu bolest VIDEO

Beograd -- Predstavnici opozicije često ponavljaju da "Vučić priča bajke o stadionu, a deca se leče SMS porukama", međutim, novi podaci su opovrgli i te tvrdnje.

Da Srbija ulaže u lečenje dece potvrđuje i to da će država ubuduće plaćati i najskuplji lek na svetu za svu decu za SMA, a koji košta 2,5 miliona dolara, prenose mediji.

"Srbija još od 2018. ima dve dostupne terapije za SMA koje su jednako efikasne kao i genska terapija koja košta 2,5 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dolara. Tako da Srbija sada ima sve tri terapije za SMA koje postoje na svetu! Da nije bilo ovih terapija, moj sin danas ne bi bio živ. Sve troškove plaća država", rekla je majka deteta sa SMA Olivera Jovović za TV N1.

Više saznajte u video-prilogu u nastavku:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.