Počinju probe sistema daljinskog grejanja

Izvor: RTS, 30.Sep.2012, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinju probe sistema daljinskog grejanja

Od sutra pa do srede, 10 oktobra, obavljaće se funkcionalne probe sistema daljinskog grejanja, saopštili su iz JKP "Beogradske elektrane". Probe podrazumevaju proveru rada toplana i koltarnica, kao i funkcionalnost toplovodne mreže.

Javno komunalno preduzeće "Beogradske elektrane" saopštilo je da će, shodno Odluci o snabdevanju toplotnom energijom u gradu Beogradu, od sutra pa do srede, 10. oktobra, obavljati funkcionalne probe sistema daljinskog grejanja.

Funkcionalne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << probe podrazumevaju proveru rada energetskih objekata - toplana i kotlarnica, a uporedo će biti proveravana funkcionalnost toplovodne mreže, predajnih stanica, a prema potrebi i pojedinih kućnih grejnih instalacija.

Svrha funkcionalnih proba proizvodnih i distributivnih postrojenja je što bolja priprema za predstojeću grejnu sezonu.

Probe toplotnih izvora, distributivne mreže, podstanica i pojedinih kućnih grejnih instalacija biće obavljene prema dogovorenom i već objavljenom planu.

Prilikom proba može se dogoditi da pojedina grejna tela u stanovima korisnika budu delimično zagrejana, ističe se u saopštenju i ukazuje da probe ne podrazumevaju početak grejne sezone, pa se stoga apeluje na korisnike da ne upućuju reklamacije Dispečerskom centru ukoliko im radijatori nisu topli.

Korisnici sistema daljinskog grejanja treba da obrate pažnju na ispravnost svojih unutrašnjih instalacija, a ukoliko primete curenje vode iz instalacija, obrate se Dispečerskom centru preduzeća na broj telefona 011/20-93-100 ili Beokom servisu pozivom na brojeve telefona 0800-110-011 i 011/30-90-007 ili slanjem elektronske pošte na adresu bks@beograd.gov.rs, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra počinju probe sistema daljinskog grejanja

Izvor: Blic, 30.Sep.2012

Javno komunalno preduzeće "Beogradske elektrane" saopštilo je da će, shodno Odluci o snabdevanju toplotnom energijom u gradu Beogradu, od sutra do srede, 10. oktobra, obavljati funkcionalne probe sistema daljinskog grejanja...Funkcionalne probe shodno Odluci o snabdevanju toplotnom energijom u gradu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.