Počinju koncerti u Galeriji SANU

Izvor: Politika, 04.Okt.2010, 03:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinju koncerti u Galeriji SANU

Omladinski gudački orkestar „Arseia” iz Škofje Loke, čiji je osnivač, mentor i dirigent Armin Sešek, današnjim predstavljanjem beogradskoj publici otvoriće novu koncertnu sezonu u Galeriji SANU.

Armin Sešek rođen je u Beogradu, školovao se u „Mokranjcu”, završio studije na FMU – violinu u klasi prof. Aleksandra Pavlovića, 12 godina proveo je u Beogradskoj filharmoniji, a pre 18 godina preselio se u Ljubljanu, gde predaje violinu na tamošnjem Konzervatorijumu. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << programu „njegovog” orkestra iz Škofje Loke su dela: V. A. Mocart – Mala noćna muzika; B. Britn – Jednostavna simfonija op. 4; D. Despić – Počasnica Stevanu Mokranjcu.

Podsetimo, sezona u Galeriji SANU trajaće do kraja juna, koncerti su ponedeljkom i četvrtkom, u 18 sati, a ulaz je slobodan.

M. Š.

objavljeno: 04/10/2010

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.