Počinju Letnji pozorišni dani na Olimpu

Izvor: Blic, 22.Avg.2011, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinju "Letnji pozorišni dani" na Olimpu

Večeras počinju "Letnji pozorišni dani", a prva na repertoaru je dečja predstava "Potraga za zvezdom padalicom" pozorišta "Pan teatar" koja će večeras obradovati mališane i njihove roditelje u amfiteatru Sportskog centra "Olimp".

Pred početak predstave u 18.30 sati, manifestaciju će zvanično otvoriti Milan Popović, predsednik GO Zvezdara.

Domaćin Letnjih pozorišnih dana biće glumac Igor Bećirić, koji će svake večeri deci i roditeljima poželeti dobrodošlicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i podsetiti ih na neka pravila pozorišnog bontona.

SC „Olimp" biće najradosnije mesto za male Zvezdarce i ostale Beograđane do 29. avgusta. Profesionalna pozorišta za decu igraće svake večeri predstave na otvorenoj sceni amfiteatra, a deca će tokom manifestacije saznati i nove stvari o reciklaži limenki i novina.

Program „ Letnjih pozorišnih dana":

22.08. Pan teatar – „Potraga za zvezdom padalicom"

23.08. Pan teatar – „Čarobno kresivo"

24.08. Pozorištance Ćira – „Nevaljali lutak"

25.08. Pan teatar – „Šalalajkina ciciban čarolija"

26.08. Ars longa – „Lav i miš"

27.08. Pozorište Čarapa – „Da je Mića prao ruke" – novinica - ulaznica

28.08. Pozorište Čarapa – „Tri junaštva Kraljevića Marka" – limenkica - ulaznica

29.08. Pan teatar – „Rasti zdravo-to je ono pravo"

Sve predstave počinju u 18.30, a ulaz je slobodan.

Kao organizator i pokrovitelj Gradska opština Zvezdara na ovaj način već tradicionalno podržava stvaranje pozorišne kulture kod najmlađih.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počinju "Letnji pozorišni dani" na Olimpu

Izvor: Studio B, 22.Avg.2011

Večeras počinju "Letnji pozorišni dani", a prva na repertoaru je dečja predstava "Potraga za zvezdom padalicom" pozorišta "Pan teatar" koja će obradovati mališane u amfiteatru Sportskog centra "Olimp"...Pred početak predstave u 18.30 sati, manifestaciju će zvanično otvoriti Milan Popović,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.