Počinje takmičenje Besede u Zoranovu čast

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2010, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje takmičenje "Besede u Zoranovu čast"

STARA PAZOVA - Kvalifikacioni ciklus takmičenja u besedništvu - "Besede u Zoranovu čast", koje peti put organizuju Demokratska stranka i Fond "Dr Zoran Đinđić", počeće tokom vikenda u Požarevcu i Staroj Pazovi, saopštio je Centar DS za komunikacije.

Takmičenje će se odvijati na temu "Niko nije tako dobar kako bi mogao da bude ako se još potrudi". Kvalifikacioni ciklus započeće sutra u Centru za kulturu Požarevac, a 31. januara u "Beloj zgradi" u Staroj Pazovi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Kvalitet besede, originalnost izvođenja, jasnost poruke i reakciju publike ocenjivaće stručni žiri - glumci, književnici, advokati, pravnici...

"Promovišući vrednosti moderne i evropske Srbije, koje je definisao Đinđić, želimo da omogućimo mladim ljudima da iskažu svoje liderske potencijale i unaprede veštine besedništva", navodi se u saopštenju.

Više informacija o pravilima takmičenja zainteresovani učesnici, starosti između 18 i 30 godina, mogu da pronađu na internet prezentaciji www.ds.org.rs

Takmičenje se organizuje u sklopu obeležavanja sedam godina od ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.