Počinje proljećni raspust

Izvor: SandzakPress.net, 08.Apr.2015, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje proljećni raspust

Novi Pazar- Proljećni raspust za učenike osnovnih i srednjih škola u Srbiji počinje u četvrtak, 9. aprila, a završava se u sredu, 15. Aprila. Za razliku od školaraca , deca koja idu u predškolske ustanove imaće nešto kraću pauzu, pošto će u vrtićima neradni dani biti samo Veliki petak i ponedeljak. Pre završetka školske godine, učenike očekuje još jedna pauza,  i to trodnevna tokom prvomajskih praznika. Posle ‘’ prolećnog predaha’’ maturantima gimnazija  ostaje još >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << tri nedelje škole, pošto će se oni prvi raspustiti -22.maja. Po Pravilniku o kalendaru obrazovno-vaspitnog rada, školska godina se za učenike osmog razreda osnovne škole završava 29. maja, a za ostale osnovce 12. juna. Drugo polugodište za srednjoškolce završava se 20. juna. Učenici završnih razreda u srednjim stručnim školama na raspust idu  29. maja. (rtvnp)  

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Od danas prolećni raspust, đaci u Vojvodini već na odmoru

Izvor: Blic, 09.Apr.2015, 07:20

Za učenike osnovnih i srednjih škola danas počinje mini prolećni raspust, predviđeno je kalendarom rada za ovu školsku godinu...Odmor traje do 15. aprila, a za vojvođanske đake prolećni raspust, koji je počeo 3. aprila, završava se u ponedeljak, 13. aprila...Za učenike osmog razreda drugo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.