Počinje prodaja ulaznica za koncert Robija Vilijamsa

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Apr.2015, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje prodaja ulaznica za koncert Robija Vilijamsa

Ulaznice za koncert Robija Vilijamsa 17. juna na Ušću, za najbrže fanove biće dostupne sutra od 17 časova samo na blagajni Eventima, na 2. spratu šoping centra Ušće.

Karte će u tom terminu moći da se nabave u svim kategorijama uz poklon cenu za parter od 3.390 dinara, navode u saopštenju organizatori iz Exit tima.

Dan kasnije, od 10 časova kreće i zvanična prodaja ulaznica na blagajnama i putem sajta Eventima u celoj Srbiji i širom Evrope.

Prodaja >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ulaznica po poklon ceni trajaće najkasnije do četvrtka 9. jula, odnosno i kraće, do isteka ograničenog kontigenta tih karata.

U duhu turneje "Let Me Entertain You" prvih 100 kupaca koji dođu do blagajne Eventima u Ušču sutra od 17 časova dobiće i pozivnicu za specijalni "afterparty" koji će biti održan odmah posle koncerta na Ušću. Takođe, prvih 300 kupaca dobiće i zabavne maske sa likom Robija Vilijamsa.

Organizatori preporučuju fanovima da na vreme obezbede svoje ulaznice, jer je interesovanje za beogradski koncert izuzetno veliko, kako u Srbiji, tako i u regionu, dok je kapacitet koncerta ograničen na 30.000 ljudi.

Ulaznice za iščekivani koncert Robija Vilijamsa podeljene su po zonama, kao što su parter A po ceni od 4.990, odnosno parter B po ceni od 3.990 dinara.

Za fan pit treba izdvojiti 5.990 dinara, dok najverniji fanovi imaju posebnu zonu uz pistu po kojoj hoda Vilijams, po ceni od 6.990 dinara, koliko koštaju najjeftinije ulaznice u Rimu, Atini ili Budimpešti.

Za one koji preferiraju sedenje, na raspolaganju su ulaznice za tribine po ceni od 5.990 dinara. VIP je podeljen u dve zone i ulaznica za Lounge platformu je 12.000, a mesto u Gold separeima 24.000 dinara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Prodaja ulaznica za koncert Robija Vilijamsa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2015

Ulaznice za koncert Robija Vilijamsa 17. juna na Ušću, za najbrže fanove biće dostupne sutra od 17 časova samo na blagajni Eventima, na 2. spratu šoping centra Ušće...Karte će u tom terminu moći da se nabave u svim kategorijama uz poklon cenu za parter od 3.390 dinara, navode u saopštenju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.