Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jul.2023, 08:25

Počinje "Demofest": Demo bendovi na Kastelu nakon pet godina pauze

Povratničko 12. izdanje "Demofesta", najvećeg festivala demo bendova u ovom dijelu Evrope, počinje večeras na tvrđavi Kastel, a banjalučka publika i gosti grada na Vrbasu imaće priliku na glavnoj i ljetnoj bini da pogledaju nastupe 19 demo bendova i čak 32 revijalna izvođača.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Zvanično otvoren dvanaesti Demofest

Izvor: Capital.ba, 20.Jul.2023

BANJALUKA – Na press konferenciji, održanoj danas u Domu omladine Banjaluka, zvanično je otvoreno 12. izdanje najvećeg festivala demo bendova u jugoistočnoj Evropi, Demofest. Foto: Aquarius U susret dugo očekivanoj muzičkoj manifestaciji, na konfereciji su govorili glavni i odgovorni za povratak...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.