Počinje Dečja nedelja

Izvor: NTV.rs, 06.Okt.2014, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje Dečja nedelja

Dečja nedelja, koja ove godine posvećuje posebnu pažnju osnaživanju porodice i podsticanju klime za ostvarivanje prava svakog deteta da odrasta u porodičnom okruženju, počinje danas.
Kako je najavljeno u saopštenju Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Dečju nedelju u Domu omladine, čiji se program odvija pod motom „Svako dete srećnog lica čuva jedna porodica“, otvoriće pomoćnig ministra Branka Gajić.
Skupu će se obratiti i direktor UNICEF >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << za Srbiju Mišel Sen Lo, zamenica Zaštitnika građana za prava deteta i rodnu ravnopravnost Gordana Stevanović i predsednik Prijatelja dece Srbije Ljubivoje Ršumović.
U nastavku otvaranja Dečje nedelje održaće se i javna debata „Usvojenje u Srbiji – činjenice i dileme“ u kojoj će učestvovati stručnjaci, usvojitelji, predstavnici udruženja i medija.
U saopštenju je navedeno da i ove godine Dečju nedelju realizuje Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u saradnji sa organizacijom „Prijatelji dece Srbije“. (Tanjug)
 

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.