Počinje 31. Amstel fešn vik

Izvor: Studio B, 31.Mar.2012, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje 31. Amstel fešn vik

U Belekspo centru večeras će početi 31. Amstel fešn vik, tokom koga će modne kuće, samostalni dizajneri i međunarodni brendovi predstaviti svoje najnovije kolekcije.

Ovogodišnja nedelja mode, koja se održava pod pokroviteljstvom Skupštine grada počeće revijom Dragane Ognjenović pod nazivom ''Software'', a tokom trajanja ove manifestacije autorskim revijama predstaviće se i drugi domaći kreatori, kao što su Darko Kostić, Bata Spasojević, Boško Jakovljević. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<

Ljubitelji mode biće u prilici da vide revije popularnih brendova kao što su Patricia Pepe, ''Beneton'', ''Sisli'', ''Martini Vesto'', ''Miš Sixty'', ''Killah'', ''Energy''. Posebnu ekskluzivnost ovog izdanja Fešn vika predstavljeće revija nakita Pier Lang, a biće organizovana i revija aksesoara za pse.

Na Nedelji mode biće organizovane i revije mladih dizajnera koji se predstavljaju u tradicionalnom programu ''Novi dizajneri''. U Beograd dolazi i Nikola de Mejn, londonska dizajnerka, a pored standardnog programa sa prezentacijom kvalitetnih kolekcija, Amstel fešn vik će i ovoga puta obeležiti i dodatni program kao što je sve popularniji program ''Modne vinjete''. Prolećni Amstel fešn vik zatvoriće 7. aprila revija Bate Spasojevića koja će biti održana u Narodnom muzeju.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Revija Dragane Ognjenović otvorila 31. Amstel Fashion Week

Izvor: Story, 31.Mar.2012

Beogradska nedelja mode pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda počela je večeras u BelExpo Centru revijom Dragane Ognjenović, koja je više puta učestvovala i na nedelji Manifestaciju je zvanično otvorila Tatjana Pašić, pomoćnik gradonačelnika Beograda. U programu koji traje do 7. aprila,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.