Izvor: Beta, 18.Okt.2010, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Početi razgovor životnim pitanjima

BEOGRAD, 18. oktobra 2010. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da dijalog Beograda i Prištine treba da počne razgovorima o životnim pitanjima, poput rešenja problema nestalih koje muči i Srbe i Albance.

Tadić je u drugom delu intervjua za Politiku, koji list objavljuje u izdanju od ponedeljka, rekao da razgovore ne treba da vode ni predsednik ni premijer niti ministri, već da je u interesu i Srba i Albanaca da stručnjaci razgovaraju o životnim pitanjima.

Na konstataciju da je američka državna sekretarka Hilari Klinton poručila da nema razgovora o statusu Kosova, Tadić je rekao da je potrebno biti strpljiv i ne dozvoliti da problemi ugroze vitalne interese Srbije.

Tadić je rekao i da je za rešenje pitanja Kosova potrebna što veća saglasnost parlamentarnih političkih stranaka.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Incidentima hoće da odlože dijalog o Kosovu

Izvor: S media, 18.Okt.2010

Svako sprečavanje razgovora izmedju Beograda i Prištine jeste pokušaj da se izazove stanje nebezbednosti, a gradjanima da se stvori osećaj beznadjanje", izjavio je ministar odbrane Dragan Šutanovac, reagujući na paljenje srpskih zastava u Tirani i pokušaj skidanja zastave sa ambasade Srbije u...

Nastavak na S media...

Početi razgovor životnim pitanjima

Izvor: NaDlanu.com, 18.Okt.2010

BEOGRAD, 18. oktobra 2010. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da dijalog Beograda i Prištine treba da počne razgovorima o životnim pitanjima, poput rešenja problema nestalih koje muči i Srbe i Albance. Tadić je u drugom delu intervjua za Politiku, koji list objavljuje u izdanju...

Nastavak na NaDlanu.com...

Pregovori Beograda i Prištine trebalo bi da počnu razgovorima o životnim pitanjima, smatra Tadić.

Izvor: TV Avala, 18.Okt.2010

Dijalog Beograda i Prištine treba da počne razgovorima o životnim pitanjima, smatra predsednik Boris Tadić.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.