Početak dugoročnog partnerstva Addiko banke i EXIT festivala

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jul.2017, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Početak dugoročnog partnerstva Addiko banke i EXIT festivala

Addiko banka kao jedan od sponzora ovogodišnjeg EXIT festivala postala je zvanična banka na najboljem festivalu u Evropi, koji će se održati od 6. do 9. jula na Petrovaradinu.

U znaku Addiko banke biće već svima dobro poznata Fusion bina na kojoj će i ove godine nastupiti neki od čuvenih i omiljenih domaćih i stranih bendova. Za sve posetioce EXIT festivala i kampa, Addiko banka je obezbedila i nekoliko bankomata za potrebe podizanja gotovine, koji će biti na raspolaganju tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << trajanja festivala.

Addiko, kao moderna i praktična banka fokusirana je na klijente i njihove potrebe, pa je u skladu sa tim za posetioce festivala obezbedila i različite mogućnosti da jednostavne finansijske transakcije mogu da obave na licu mesta. Na tvrđavi će biti uspostavljen bezgotovinski sistem koji će ubrzati sva plaćanja pića, hrane i suvenira na festivalu zahvaljujući kartici za plaćanje koju će posetioci moći da nabave na svim uplatnim mestima na festivalu, gde će takođe i uplaćivati iznos koji žele da imaju na kartici. Registrovanim vlasnicima kartice biće omogućen i popust do 15% na sva pića na svim EXIT šankovima i u EXIT kampu, dok će svi formulari za registraciju biti dostupni putem sajta www.exitfest.org.

- Izuzetno je biti partner festivalu kao što je Exit. Verujemo da je izuzetno važno za mlađe generacije da osete iskustvo moderne kulture, a samim tim je i ovo partnerstvo u skladu sa našom strategijom straightforward bankarstva. Addiko banka, verujući u dugotrajno partnerstvo i saradnju, prepoznala je značaj ovog festivala, kako u zemlji, tako i u regionu pa je pored EXIT festivala u Novom Sadu, podržala i festivale Sea Star koji je već održan u Umagu, kao i Sea Dance u Budvi, koji će se ove godine održati od 13. do 15. jula. - rekla je Maja Čulig, direktorica Marketinga Addiko Grupe.

(Telegraf.rs/ PR)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uz Addiko karticu -15% na piće na Exitu

Izvor: Mondo, 04.Jul.2017

Addiko banka, jedan od sponzora ovogodišnjeg EXIT festivala, postala je zvanična banka na najboljem festivalu u Evropi, koji će se održati od 6. do 9. jula na Petrovaradinu...Foto: MONDO - Petar Stojanović..U znaku Addiko banke biće već svima dobro poznata Fusion bina na kojoj će i ove godine...

Nastavak na Mondo...

Početak dugoročnog partnerstva Addiko banke i Exit festivala

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2017, 13:50

Addiko banka kao jedan od sponzora ovogodišnjeg EXIT festivala postala je zvanična banka na najboljem festivalu u Evropi, koji će se održati od 6. do 9. jula na Petrovaradinu..U znaku Addiko banke biće već svima dobro poznata Fusion bina na kojoj će i ove godine nastupiti neki od čuvenih i omiljenih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.