Počeo zimski red vožnje u Beogradu

Izvor: Mondo, 02.Sep.2017, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo zimski red vožnje u Beogradu

Zimski red vožnje u javnom gradskom saobraćaju stupio je na snagu, a zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović apelovao je još jednom na građane da koriste javni prevoz.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

On je naveo da na ulicama grada sada saobraća 1.270 autobusa, tramvaja i trolejbusa, te da su prethodnih meseci započeli veliki infrastrukturni radovi u gradu.

Pomenuo je da je toku treća faza radova u Ruzveltovoj, što bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da bude završeno do 22. septembra, saopštio je Beoinfo.

Građane je uputio da dnevno prate obaveštenja o svim promenama u saobraćaju, kao i da u što većoj meri koriste javni gradski prevoz.

On je naglasio da kako se radovi budu završavali i broj vozila u javnom prevozu će rasti, te da ih se očekuje još stotinak u redovnom režimu rada.

Evo kada će biti završeni radovi na BG ulicama

Obilaskom terena, inače, ustanovljeno je da je kritična deonica i Brankov most, gde su takođe radovi u toku, pa će se na ovom potezu uspostaviti bolja regulacija saobraćaja kako bi se protok povećao.

SRAMOTA! Sipali deterdžent u šest fontana

Mladenović ističe i da se radovi u gradu konstantno kontrolišu i da za sada idu predviđenom dinamikom.

On je naveo da je rok za završetak radova u Bulevaru oslobođenja 20. oktobar, a do kraja tog meseca trebalo bi da bude završena i poslednja faza rekonstrukcije Ruzveltove.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.