Izvor: Nezavisne Novine, 07.Sep.2016, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo sastanak federalnih lidera

SARAJEVO - Sastanak koalicionih partnera u Federaciji upravo je počeo u Pedsjedništvu BiH u Sarajevu.

Na sastanku su lideri SDA,  HDZ BiH i SBB-a, Bakir Izetbegović, Dragan Čović i Fahrudin Radončić, kao i ministar prometa i komunikacija Ismir Jusko i ministar finansija i trezora Vjekoslav Bevanda.

Ovo je nastavak jučerašnjeg sastanka, a danas će biti razgovarano o funkcionisanju Vijeća ministara BiH te o uvođenju akciza na naftu i naftne prerađevine što je prijedlog Vijeća ministara BiH koji nakon par mjeseci nije dobio potrebnu podršku resornih komisija u Parlamentu BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Završen sastanak federalnih lidera u Sarajevu

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Sep.2016

SARAJEVO - Upravo je okončan sastanak koalicionih partnera u Federaciji koji su ujedno i partneri na nivou institucija BiH...Fahrudin Radončić lider SBB-a kazao je novinarima nakon sastanka da je koalicija stabilna kao kuća, ali da i u kući ponekad treba pospremiti i da su oni to učinili u protekla...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.