Izvor: Nezavisne Novine, 27.Maj.2023, 18:32

Počeo novi protest "Srbija protiv nasilja" (UŽIVO)

BEOGRAD - U Beogradu se održava četvrti po redu protest "Srbija protiv nasilja" na koji su pozvali predstavnici dijela opozicionih partija. Okupljanje je zakazano za 18.00 časova ispred zgrade parlamenta, a prema planu koji su organizatori objavili kolona građana uputiće se ka zgradi RTS-a. Na ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO VIDEO: Protest "Srbija protiv nasilja", kolona stigla do RTS-a

Izvor: Radio 021, 27.Maj.2023

Kolona okupljenih je stigla do RTS-a, a glasni uzvici "Ua", "Ostavke" i "Vučići, odlazi" mogli su se čuti, kao i prethodnih nedelja na ovim protestima.

Nastavak na Radio 021...

RTS počeo centralni dnevnik uključenjem uživo na protest 'Srbija protiv nasilja'

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Maj.2023

Dnevnik RTS-a u 19.30 sati počeo je danas uključenjem uživo na protest "Srbija protiv nasilja", koji se odvija ispred njihove zgrade u Takovskoj ulici.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.