Protest završen porukom Vučiću da će sam učestvovati na izborima ako ne bude fer uslova

Izvor: Beta, 27.Jul.2019, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest završen porukom Vučiću da će sam učestvovati na izborima ako ne bude fer uslova

Protest Jedan od pet miliona završen je večeras ispred zgrade predsedništva u Beogradu porukom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da će sam učestvovati na predstojećim izborima, ukoliko ne omogući fer uslove.Ispred predsedništva doneti su džakovi sa "glasačkim listićima" na kojima se svaka izborna lista zove "Aleksandar Vučić - Budućnost Srbije".Organizatori protesta istakli su da će šetnje nastaviti sve dok gradjani ne vrate sebi "oteta prava, slobodu i državu".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Počeo 34. protest Jedan od pet miliona u Beogradu

Izvor: Beta Video, 27.Jul.2019

BEOGRAD - Učesnici protesta ``Jedan od pet miliona``, koji je večeras počeo u centru Beograda, kako je saopštio organizator obeležiće sedam godina ``od kada je preminula`` demokratija u Srbiji jer je toliko Aleksandar Vučić na vlasti ``vešto menjajući pozicije``. Na ulici, ispred kamiona odakle...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.