Počeo 22 DEČIJI SAJAM

Izvor: OkRadio.rs, 05.Okt.2018, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo 22 DEČIJI SAJAM

Dvadeset i drugi Hot Wheels Dečiji sajam održava se od 5. do 7. oktobra u hali 3 Beogradskog sajma. Svi zainteresovani će moći da posete sajam u petak od 12 – 19 h i za vikend od 10 – 19h. Ulaz za sve posetioce je besplatan. Tokom trodnevne manifestacije za posetioce je pripremljeno 27 sati programa na velikoj sceni. Nastupi plesnih grupa, horova, kulturno – umetničkih društava, kao i animacije i predstave za decu doprineće nezaboravnoj atmosferi i provodu na XXII Dečijem sajmu. Program će sadržati i edukativne predstave i radionice za mališane, pa će tako Gradsko...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Otvoren „22. Hot Wheels Dečiji sajam“

Izvor: Danas, 05.Okt.2018

Dvadeset i drugi Hot Wheels Dečiji sajam je svečano otvoren danas, 5. oktobar, u 14 časova u hali 3 Beogradskog sajma. Članak Otvoren „22. Hot Wheels Dečiji sajam“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.