Počelo veliko čišćenje Gornjeg Milanovca

Izvor: RTS, 12.Feb.2016, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo veliko čišćenje Gornjeg Milanovca

Gornji Milanovac ima sreću da njegovi žitelji vole i poštuju svoj grad, rekao je predsednik Opštine koji je zahvalio mladim sugrađanima, članovima sportskih klubova drugim učesnicima u zajedničkoj akciji čišćenja grada.
Gornji Milanovac je grad plemenitog duha, i to je s prvim danima lepšeg vremena i dokazao: mladi sugrađani, volonteri, aktivisti Crvenog krsta, milanovačkih kulturno-umetničkih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << društava "Tipoplastika" i "Šumadija" i sportisti  milanovačkih klubova okupili su se u podne na gradskom trgu i počeli prvu ovogodišnju akciju čišćenja grada.

Uz podršku Kancelarije za mlade i Ekološke kacelarije Opštinske uprave, zajedno su - opremljeni zaštitnim rukavicama i džakovima, podeljeni u sedam ekipa, čistili područje uz magistralni put od Ugrinovaca do Brđana, kao i područje grada.

Lepo vreme omogućilo je da se ova akcija organizuje sada, za razliku od prethodnih godina, kada je prolećne čišćenje grada počinjalo uglavnom krajem marta ili početkom aprila.
Predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković zahvalio je, u ime Opštine, svim učesnicima akcije:
"Volonteri su poslali poruku kako treba brinuti o svom gradu i aktivno učestvovati u tome. Iako je raspust, u akciji učestvuje i mnogo učenika. Prava slika opštine su ljudi koji u njoj žive, a Gornji Milanovac ima tu sreću da njegovi žitelji vole i poštuju svoj grad."

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.