Počelo suđenje članu Predsedništva Narodne stranke Borislavu Novakoviću po tužbi Andreja Vučića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2019, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo suđenje članu Predsedništva Narodne stranke Borislavu Novakoviću po tužbi Andreja Vučića!

Danas je u Trećem opštinskom sudu u Beogradu počelo suđenje članu Predsedništva Narodne stranke Borislavu Novakoviću, po tužbi Andreja Vučića.

"Danas je u Trećem opštinskom sudu u Beogradu počelo suđenje članu Predsedništva Narodne stranke Borislavu Novakoviću, po tužbi Andreja Vučića za narušavanje ugleda", navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS u Novom Sadu.

Oni dalje navode da u čitavom slučaju koji obiluje gomilom izrečenih laži od strane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekadašnjeg funkcionera Demokratske stranke i prvog čoveka Novog Sada, jedino je pozitivno to što se Novaković odazvao pozivu Suda i prisustvovao suđenju.

"Ipak, poznajući natprirodne moći ovog diplomiranog marksiste, Srpska napredna stranka predlaže da mu se u decembru, za kada je zakazano novo ročište, obezbedi video link iz Soluna, jer nije isključeno da u tom trenutku bude na svojoj omiljenoj destinaciji sa koje je svojevremeno glasao u Skupštini Srbije. Navike su čudo, a odvikavanje od njih je dug proces, posebno kada su u pitanju oni koji su navikli na bahato ponašanje i korišćenje novca poreskih obveznika kao lični i stranački bankomat. Umesto što bez dokaza optužuje Andreja Vučića, Bori Soluncu bi bilo bolje da objasni građanima Novog Sada brojne afere koje su se dešavale tokom vladavine Demokratske stranke – od Razvojne banke Vojvodine do izgradnje Bulevara Evrope. Prelazak u Narodnu stranku, gde su ga raširenih ruku dočekali uglavnom bivši partijski saborci, ne abolira ga odgovornosti. Ni njega, ni bilo kojeg funkcionera bivše gradske vlasti", navedeno je u saopštenju Gradskog odbora SNS u Novom Sadu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SNS: Počelo suđenje Borislavu Novakoviću po tužbi Andreja Vučića

Izvor: Blic, 04.Sep.2019

U Trećem opštinskom sudu u Beogradu danas je počelo suđenje članu Predsedništva Narodne stranke Borislavu Novakoviću, po tužbi Andreja Vučića za narušavanje ugleda, navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS u Novom Sadu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.