Počelo novogodišnje ukrašavanje Niša

Izvor: Megafon.co, 26.Nov.2018, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo novogodišnje ukrašavanje Niša

Ekipe JKP „Parking servis“ Niš počele su sa novogodišnjim ukrašavanjem grada. Krenulo se od centralnog gradskog trga, postavljanjem ukrasnih lampiona na Trgu kralja Milana. Sugrađani i turisti će i ove godine uživati u novogodišnjem paketiću u Obrenovićevoj ulici, zvezdanom nebu kod Kopitareve, kao i vilinom konjicu na Trgu kralja Milana, kažu u ovom preduzeću.
„Novogodišnji ukrasni paket biće i sada postavljen u Obrenovićevoj ulici gde je pešačka zona, a zvezdano >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << nebo će ukrasiti deo na ulazu u Kazandžijsko sokače kome će biti posvećena posebna pažnja“, objašnjava rukovodilac Službe za signalizaciju, javno osvetljenje i novogodišnju dekoraciju Predrag Nikolić.
„Inače veći deo ukrasa će se i sada nalaziti u, takozvanoj, plavoj zoni, koja pored već navedenih lokacija obuhvata i Dušanovu ulicu. Novogidšnjom dekoracijom će na poseban način biti ukrašeno još nekoliko lokacija u gradu kao što je Tvrđava, potom tvrđavski most, ali i prostor kod Narodnog pozorišta, potom Gradska kuća i Opština u Nikole Pašića. To su već poznate lokacije koje oplemenjujemo dodatnom dekoracijom“, kaže Nikolić.
Grad Niš je ove godine za novogodišnju dekoraciju izdvojio 7,3 miliona dinara, a praznično ukrašavanje biće završeno oko poslednje nedelje decembra.
„Pre dve godine smo nabivili nove ukrase koji će i sada biti postavljeni i koji su naišli na dobar prijem kod građana. Grad je ove godine opredelio za novogodišnju dekoraciju preko sedam miliona dinara, postupak javne nabavke je u toku tako da najnovije ukrase možemo da očekujemo u poslednjoj nedelji decembra. To će biti finiš kada se radi o dekoraciji grada“, kaže Nikolić.
Poseban akcenat biće stavljen na ukrašavanje drveća led stringovima, budući da to deluje vrlo efektno, a neki novi ukrasi zablistaće i za vreme božićnih praznika, kažu u niškom Parking servisu.

Nastavak na Megafon.co...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.