Počelo izdavanje busplus karata u Beograđanki

Izvor: Blic, 14.Dec.2011, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo izdavanje "busplus" karata u Beograđanki

Novo prodajno mesto na kome će se izdavati "busplus" kartice otvoreno je danas na trećem spratu Beograđanke. Svi koji još nisu izvadili personalizovanu kartu to će moći da urade i na trećem spratu Palate „Beograd“, gde je otvoreno deset novih šaltera.

Radnim danima šalteri će biti otvoreni od 09.00 do 20.00, subotom od 10.00 do 16.00.

Istovremeno su zatvorena četiri prodajna mesta i to u filijalama Erste banke u Birčaninovoj 37 i Ratka Mitrovića 158 i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << filijalama MTS-a na Trgu Nikole Pašića 7 i Goce Delčeva 36.

- Nova mesta za izdavanje su otvorena na inicijativu gradonačelnika Beograda a u cilju smanjivanja redova koji su poslednjih nedelja sve veći - kažu u "BusPlus-u".

Svakoga dana se u proseku izda oko pet hiljada personalizovanih kartica, a od kraja avgusta pa do sada izdato je 237.620.

Povezane vesti: Pojedinačne karte za gradski prevoz od danas skuplje 20 odsto Novi sistem prodaje i naplate karata u javnom prevozu u Beogradu Vidljivi rezultati pojačane kontrole u javnom prevozu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.