Počelo Šesto čulo

Izvor: Vesti-online.com, 02.Mar.2010, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo "Šesto čulo"

Kombinacija rijalitija i serijskog programa počela je u ponedeljak, 1.marta na Televiziji "Pink".

Svojevrsna detektivska igra za gledaoce donosi "ubistvo", traženje forenzičkih dokaza i osumnjičenih, a zatim odluku o tome ko je od njih počinitelj.

Glavni junaci "Šestog čula" su inspektor iz Beograda Arsenije Pašić i Lucija Skoko, agentica iz Splita, pripadnici nove, elitne specijalne jedinice policije, sastavljene od najboljih agenata zemalja Balkana. Primarni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zadatak ove organizacije je borba protiv organizovanog kriminala.

Iako im se sedište nalazi u Beogradu, agenti ove organizacije raspoređeni su po čitavoj teritoriji zapadnog Balkana sa kancelarijama u svim glavnim gradovima susednih država.

Ipak, pravi glavni junaci su sami gledaoci, koji će se tokom nedelje priključiti agentima u rešavanju misterija i zločina koji potresaju ovaj region.

Glavne uloge tumače Tihomir Arsić, idejni tvorac "Šestog čula", Milena Dravić, Miki Krstović, Vanesa Radman i drugi. Epizodne uloge tumače Mira Banjac, Lane Gutović, Bata Živojinović...

Režiser je Dejan Zečević, po scenariju Bobana Jeftića.

Prvi serijal obuhvata deset epizoda, ponedeljkom od 20.10 časova. Tu su i dnevni pregledi istrage tri puta dnevno, a u nedelju će gledaoci videti razrešenje zločina.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.