Počeli su vezu, a onda je Ana videla nešto što ju je SLOMILO: Njegovo opravdanje toliko je apsurdno da je ostala u NEVERICI

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2020, 07:15

Počeli su vezu, a onda je Ana videla nešto što ju je SLOMILO: Njegovo opravdanje toliko je apsurdno da je ostala u NEVERICI

Ana Hense iz Ilinoisa zabavljala se sa jednim muškarcem, a kad je saznala da je on veren i suočila se sa njim – njegov odgovor ju je šokirao.

Ana je bila na odmoru tokom praznika u Los Anđelesu kad je počela da se zabavlja sa Aleksom. Zbližili su se, međutim nakon nekoliko dana Aleks je objavio na Instagramu da se verio sa bivšom devojkom, piše "Miror". U nevereci, Ana je odlučila da ga upita šta se dešava i poslala mu je poruku.

- Šta je to sa tvojim postom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Instragamu? Veren??? - upitala ga je.

A njegovo objašnjenje i izvinjenje ostavili su Anu u neverici.

- Paaaa… Raskidamo i mirimo se od Dana zahvalnosti. Skapirala je da se ti i ja viđamo i rekla ako joj ne stavim prsten na ruku da je više nikad neću videti. Mi smo u Meksiku zbog rođendana njene prijateljice i sra*a su se otrgla kontroli poslednji nekoliko noći, sa drogama i prijateljima. Nismo to očekivali, ali smo se verili danas. Nismo još vereni u Sjedinjenim Državama, samo u Meksiku, ali znam da je sigurno bilo veoma čudno videti to na Instagramu i stvarno mi je žao zbog toga. Živim život bukvalno jedan je*eni dan po dan i ludilo je… ne znam, ovo je moj život i ja sam zaljubljen u nju čitavim srcem. Srećan sam što smo se sreli. Nastavićemo ovo putovanje koje zovu životom - napisao je Aleks.

Ana je podelila njihov dijalog na Tviteru gde je odmah postao viralan i zadobio 109.000 lajkova i hiljade komentara.

- Smuvala sam se sa ovim tipom prošle nedelje i videla da je danas objavio da je veren. Ha-ha-ha. Los Anđeles je divlji grad - napisala je ona uz post.

Mnogi su komentarisali njenu situaciju.

I’m still cracking up at this whole situation 😂😂

— Anna (@nnahense) June 15, 2020

- Šta to znači da se verio samo u Meksiku a ne u SAD, to bukvalno nije legalno - rekao je jedan korisnik Tvitera.

- Vilica mi je ispala dok sam ovo čitao - dodao je drugi.

- Ja bih veoma voleo da popričam s ovim čovekom. Imam neka pitanja, kao ono da li zna da ako si veren u Meksiku veren si svuda? - još je jedan komentar.

Jedna komentatorka je čak navela da je imala sličan slučaj.

- Jednom sam se zabavljala sa tim tipom i nekoliko dana kasnije objavio je na Instagramu da će postati otac sa svojom cimerkom koja je u stvari njegova bivša koja se nije još iselila. Sada su ponovo zajedno i imaju sina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.