Izvor: Blic, 31.Okt.2019, 16:40

Počeli Dani afrodizijačke kuhinje u restoranu Papalada

Iskušenje od tune, habanera od gambora, uzdah Sen Žak, šeikova hobotnica… samo su neki od najlepših recepata iz svetske hedonističke kuhinje koji će se od 30. oktobra sve do kraja godine, naći na meniju restorana Papalada (Francuska 12) u okviru Dana afrodizijačke kuhinje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.