Počela sednica GO DS

Izvor: Blic, 04.Nov.2012, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela sednica GO DS

U "Sava centru" počela je sednica Glavnog odbora Demokratske stranke, na kojoj će biti izvršene pripreme za predstojeću izbornu skupštinu stranke.

Sednica će, kako je rečeno Tanjugu u DS, biti otvorena podnošenjem izveštaja predsednika stranke Borisa Tadića o radu u prethodnom periodu.

Pred članovima Glavnog odbora će se, osim odluka o tehničkim pripremama za izbornu skupštinu stranke, kako je rečeno Tanjugu, možda naći i statutarne izmene koje će redefinisati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << način funkcionisanja nekih rukovodećih organa.

U vrhu stranke se, kako su rekli u toj stranci, i dalje radi na predlogu izmena Statuta DS, tako da još nije izvesno u kojoj će meri taj dokument biti reformski.

Sigurno je, medjutim, da na sednici Glavnog odbora neće biti nikakvih kadrovskih odluka.

Izborna skupština Demokratske stranke bila je prvobitno zakazana za 10. novembar, ali je odlukom predsednika stranke odložena za 25. novembar, zbog potrebe dodatnog defnisanja pravaca delovanja i organizovanja stranke.

Povezane vesti: Dogovor u DS: Đilas prihvatio Tadićeve uslove Nataša Vučković: DS mora da obnovi poverenje intelektualaca Tadić: Đilasova prednost samo početna Do sada Tadića podržalo 57, Đilasa 51 odbor, čeka se Beograd Predsedništvo Demokratske omladine podržalo Đilasa

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Počela sednica Glavnog odbora DS

Izvor: Blic, 04.Nov.2012

U zavisnosti od toga da li će GO glasati za statutarne promene, programsku reformu i šta će reći o budućnnosti DS odlučiću da li ću biti kandidat za predsednika Demokratske stranke, izjavio je predsednik DS-s Boris Tadić na sednici Glavnog odbora stranke...On je insistirao na tome da DS treba...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.