Počela promocija turističke ponude - Moja Srbija, Vučić poziva na odmor u našoj zemlji

Izvor: Večernje novosti, 12.Jun.2015, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela promocija turističke ponude - Moja Srbija, Vučić poziva na odmor u našoj zemlji

BEOGRAD - Promocija turističke ponude Srbije i kampanja "Moja Srbija" počela je danas, a premijer Aleksandar Vučić pozvao je građane da odmor provedu u našoj zemlji, na najlepšim domaćim destinacijama, turističkim mestima, manifestacijama, banjama, koje su privlačne i stranim turistima. Promocija je počela u Beogradu na Trgu Republike, Vučić razgovara sa građanima kojima se deli promotivni materijal, prospekti i katalozi sa preporukama za aktivan planinski odmor, oporavak u banjskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i klimatskim lečilištima, kalendarom manifestacija tokom 2015. kao i brošura "52 vikenda u Srbiji". Uz premijera "Moju Srbiju" promoviše i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, Rasim Ljajić, ministar privrede Zzeljko Sertić, gradonačelnik Siniša Mali, predstavnici TOS-a i TOB-a. Pored Beograda, kampanja "Moja Srbija" je započela i u Užicu, u kojem je i istoimeni promotivni karavan koji organizuje Turistička organizacija Srbije. Karavan će putovati kroz 10 gradova u Srbiji - Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Subotica, Kraljevo, Čačak, Užice, Leskovac, Novi Pazar. Ovom kampanjom TOS će pozvati domaće goste da svoj letnji odmor ili njegov deo provedu na destinacijama širom Srbije. U okviru karavana, a u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama gradova u kojima se organizuje promocija na centralnim trgovima, udruženjima "Srbija za mlade", Udruženjem banja Srbije, JP Skijališta Srbije, Udruženjem hotelijera i restoratera Srbije HORES i YUTA-om, TOS će promovisati turističku ponudu naše zemlje. Sa logotipom "Moja Srbija" biće brendirana vozila, štandovi, dok će uz ozvučenje i nastupe Đ-a, prolaznicima biti deljeni uz animaciju turistički promotivni materijali TOS-a, suveniri, baloni, olovke i zastavice sa natpisom "Moja Srbija". U gradovima će, pored samih domaćina, biti predstavljene i destinacije koje gravitiraju ka tom gradu, kako bi zajednički predstavlili svoju regionalnu ponudu, a sve u kontekstu grupisanja prema programu "52 vikenda u Srbiji", jedne od publikacija Turističke organizacije Srbije. Deo karavana biće i kviz znanja "Koliko poznaješ Srbiju". Karavan "Moja Srbija" danas i sutra biće u Užicu i Novom Pazaru, a zatim će posetiti 19. i 20. juna Niš i Leskovac, 26. i 27. juna Subotiticu i Novi Sad, 3. i 4. jula Čačak i Kraljevo i 10. i 11. jula Kragujevac i Beograd, navedeno je u saopštenju TOS-a.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gde letuje naš premijer

Izvor: Mondo, 12.Jun.2015

Premijer Aleksandar Vučić pozvao je građane da odmor provedu u Srbiji. I daje lični primer...Foto: Mondo/ Dragana Todorović..Letujte u Srbiji, pomozite domaću ekonomiju!..Ovo je apel koji već drugo leto ponavlja predsednik vlade Aleksandar Vučić građanima Srbije, a to isto je, gotovo , "naredio"...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.