Počela prodaja karata za treći Džedajkon

Izvor: Megafon.co, 08.Okt.2019, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela prodaja karata za treći Džedajkon

Treći Džedajkon po redu će se održati u Nišu, 2. i 3. novembra u Oficirskom domu. Za posetioce Džedajkona planiran je bogat program. Biće gedžeta iz filmova i video igara za kolekcionare, kao i stripova po promotivnoj ceni. Zainteresovani će moći da vide i kostime iz Ratova zvezda. A i ove godine moći će da se fotografišu sa omiljenim likovima. Pomoću zelenog platna će moći i da se smeste u neku od scena iz filma.
Dzedajkon open gallery 2017 – Foto – Organizatori >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co <<

“Pripremamo i najveći gejming turnir do sada u Nišu. Pored takmičara, koji će odmeriti snage u popularnim igrama Lol, Fortnite, Pes, FIFA i Mortal Combat, u nadmetanju će uživati i posetioci. Oni će sve moći da prate na velikim videobimovima. BeatSaber je trenutno jedna od najpopularnijih video igara, inspirisanih Star Wors svetlosnim mačevima. Ovo je prilika da se svako oproba u ovoj, ali i drugim adrenalinskim simulacijama”, kažu organizatori.
I najmlađi će na Džedajkonu 2019. imati svoj kutak u kome će moći da boje figurice i kreiraju terene za strateške igre, sklapaju lego kockice, ali i da zajedno sa roditeljima nauče mnogo stvari vezanih za video igre. Program obuhvata i muzičke radionice, panel diskusije, kvizovi, Cosplay takmičenje i proglašenje džedajskih vitezova.
Humanitarni Džedajkon Džedajkon ima i humanitarni karakter, pa će sredstva prikupljena od karata ove godine biti deo fonda za realizovanje drugog “Vlasina kampa – sila prati hrabre“, koji se organizuje za decu i mlade bez roditeljskog staranja.
Karte za ovu manifestaciju se mogu uzeti promotivnoj ceni od 200 dinara do 15. oktobra u striparnici “Južni Darkwood”. Nakon promotivnog perioda, komplet karata koštaće 350 dinara, a ulaz za decu do 7 godina biće besplatan.

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Početkom novembra džedaji se okupljaju u Oficirskom domu u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 09.Okt.2019, 13:05

Treći Džedajkon okupiće ljubitelje Star Wars-a, pa će u Oficirskom domu 2. i 3. novembra moći da se vide likovi, kostimi i gedžeti iz kultnih filmova...Kolekcionari će osim predmeta, navode organizatori, na ovom događaju moći da kupe video igre i stripove po promotivnim cenama. Posetioci će...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.