Izvor: Blic, 15.Jun.2016, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela "kineska groznica" Viore se zastave na Novom Beogradu

Blokada prestoničkih ulica, čini se da je najmanje što očekuje Beograđane kada pristigne predsednik Narodne republike Kine Si Đinping, a već sada se može naslutiti kolika će pažnja biti usmerena na trodnevnu posetu vrha najmnogoljudnije zemlje.

Sve je spremno za sutra! pic.twitter.com/HU9aEWGiqe

Već sada na mestu gde će biti položen kamen temeljac za Kineski kulturni centar na Novom Beogradu u Ulici Trešnjinog cveta viore se zastave gosta, ali i Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srbije.

Stanari okolnih zgrada, ako su mislili da će imati eksluzivan pogled na dešavanje isa svojih prozora, grdno su se prevarili.

Uveliko je svima stiglo obaveštenje da ne izlaze na prozore i terase u vreme kretanja delegacije do nedelje, jer će policija preduzeti mere bezbednosti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"KINESKA GROZNICA" Vijore se zastave na Novom Beogradu

Izvor: Blic, 15.Jun.2016

Blokada prestoničkih ulica, čini se da je najmanje što očekuje Beograđane kada pristigne predsednik Narodne republike Kine Si Đinping, a već sada se može naslutiti kolika će pažnja biti usmerena na trodnevnu posetu vrha najmnogoljudnije zemlje...Sve je spremno za sutra! pic.twitter.com/HU9aEWGiqe..Na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.