Počela je da tverkuje nasred ulice, pa izazvala sudar (VIDEO)

Izvor: B92, 21.Apr.2017, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela je da tverkuje nasred ulice, pa izazvala sudar (VIDEO)

Ukrajinka iz Harkova izazvala je saobraćajnu nezgodu nakon što se pojavila na ulici i počela da tverkuje.

Naime, iz nekog neobjašnjivog razloga želela je da se snima kako tverkuje pored puta. Samo nekoliko trenutaka nakon što je zaigrala došlo je do sudara automobila i motocikliste.

Eto šta se desi kad imalo odvučeš pažnju vozaču. Ruski mediji su kasnije objavili da je najgore prošao motociklista koji je u bolnicu prebačen sa ozbiljnim povredama.

"Brzo pričam, brzo hodam, brzo spavam, samo se sporo udajem!"

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukrajinka tverkovala nasred ulice, pa izazvala sudar (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2017

Ukrajinka iz Harkova izazvala je saobraćajnu nezgodu nakon što se pojavila na ulici i počela da tverkuje...Naime, iz nekog neobjašnjivog razloga želela je da se snima kako tverkuje pored puta. Samo nekoliko trenutaka nakon što je zaigrala došlo je do sudara automobila i motocikliste...Eto šta...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.