Počela izgradnja kanalizacije na Sajlovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Dec.2011, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela izgradnja kanalizacije na Sajlovu

NOVI SAD -

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić i v.d. direktora JP Zavod za izgradnju grada Mirjana Dejanović obišli su početne radove na izgradnji crpne stanice "Sajlovo" na Rumenačkom putu, koji predstavljaju početak rešavanja dugogodišnjg komunalnog problema u tom delu grada.

"Kao što smo i najavili novac od gradskih obveznica ulažemo u infrastrukturu grada. Milijardu i sto miliona dinara ulažemo u izgradnju kanalizacije, tako da će 80 odsto građana koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sada nemaju kanalizaciju u narednom periodu imati adekvatnu infrastrukturu. Prvo je na redu Sajlovo, a potom slede radovi u Veterniku i Adicama. Vrednost radova na Sajlovu je 170 miliona dinara što govori da grad podjednako ulaže u sva naselja, kako bi obezbedili ravnomeran razvoj", naglasio je gradonačelnik Pavličić.

Pored izgradnje crpne stanice, na Sajlovu će biti izgrađena kanalizaciona mreža u dužini od preko 17 kilometara i duktilni cevovod dugačak 1653 metra, duž Rumenačkog puta kojim će kanalizacija naselja Sajlovo biti spojena sa gradskom mrežom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela izgradnja kanalizacije na Sajlovu

Izvor: Beta OMS, 28.Dec.2011

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić i v.d. direktora JP Zavod za izgradnju grada Mirjana Dejanović obišli su početne radove na izgradnji crpne stanice ''Sajlovo'' na Rumenačkom putu, koji predstavljaju početak rešavanja dugogodišnjg komunalnog problema u tom delu grada.

Nastavak na Beta OMS...

Novosadska skupština usvojila budžet

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Dec.2011

NOVI SAD -..Skupština grada Novog Sada usvojila je danas, nakon višečasovne rasprave, budžet za narednu godinu, a na dnevnom redu sednice je još 80 tačaka...Budžet za narednu godinu imaće 22 milijarde dinara i manjak od gotovo pet milijardi...Bužet je, kako kažu gradski čelnici, podređen...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.