Počela ceremonija povodom inauguracije predsednika Aleksandra Vučića

Izvor: Prva.rs, 23.Jun.2017, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela ceremonija povodom inauguracije predsednika Aleksandra Vučića

Zbog velikog broja zvanica na tom spisku nije izvesno kada će se sve to završiti, a planirano je da u 19.30 bude organizovano zajedničko fotografisanje.
Posle toga bi trebalo da usledi kulturnoumetnički program, koji će zatvoriti "srpsko kolo".
U okviru programa ceremonije "Palata Srbija" je pretvorena u veliki muzej srpske istorije.
Tokom dana Vučić je obavio niz bilateralnih sastanaka, a najviše reakcija je izazvao susret sa hrvatskom koleginicom Kolindom Grabar-Kitarović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << /> Za razliku od nje, ceremoniji neće prisustvovati slovenački predsednik Borut Pahor, koji se zbog obaveza vratio u Ljubljanu, ali će Vučiću čestitati uglavnom svi lideri zemalja iz regiona, uključujući i bošnjačkog člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića.
Sve događaje sa inauguracije, iz minuta u minut, možete pratiti na sajtu B92.net - OVDE! Izvor: b92.net

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Oko zvanica bedem 4.000 policajaca

Izvor: Večernje novosti, 24.Jun.2017, 08:31

Ceremonija na Novom Beogradu protekla uz pojačane mere bezbednosti, i snajperiste na krovovima okolnih zgrada. U obližnjim hotelima svaki automobil testiran na eksploziv PALATA "Srbija" i okolne ulice u petak su bile pod opsadom snaga bezbednosti četiri sata pre prijema u čast...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.