Izvor: N1 televizija, 03.Maj.2017, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počast vojnicima JNA u Miljevićima

Danas se navršava 25 godina od napada na konvoj Jugoslovenske narodne armije u bivšoj Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu. Umesto na mestu stradanja, počast vojnicima JNA odata je u Miljevićima, u istočnom Sarajevu, dok su se u Dobrovoljačkoj ulici okupili pripadnici "Zelenih beretki", kako bi se prisetili poginulih saboraca i građana.

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

General Divjak odgovorio Ivaniću i Dodiku: U “Dobrovoljačkoj” su ubijeni oni koji su napadali Sarajevo

Izvor: SandzakPress.net, 03.Maj.2017

BiH – Penzionirani general Armije BiH Jovan Divjak komentirao je za Avaz.ba izjave političara iz Republike Srpske povodom obilježavanja 25. godišnjice od slučaja “Dobrovoljačka”. Iz manjeg bh. entiteta stizale su optužbe da je zbog obilježavanja formiranja “Zelenih beretki” teško garantirati...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.