Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2016, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pobuna" u Domu omladine Beograda

Festival "Belgrade Riot", u organizaciji "Route 011", donosi punk, hardcore i metal zvuk u Dom omladine Beograda (sala Amerikana) u subotu, 23. januara 2016. godine, od 19.30 časova. Te večeri će nastupiti devet bendova sa alternativne scene: Koalicioni sporazum (ex Trula koalicija), Heller, Totalni klošari, Kuga, Soulcage, Birtija, Deca Apokalipse, Hit by pain i Jorgovani.

Koalicioni sporazum, naslednik Trule koalicije, poručuje:

- Dođite na Belgrade Riot Fest >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da zbijemo redove, da pokažemo da ima nade i da neće preovladati likovi iz kojekakvih rijalitija. Uz stare hitove i nekoliko novih pesama Koalicioni sporazum će se potruditi da uveliča zabavu, zajedno sa ostalim bendovima.

Na festivalu će nastupiti i Heller, speed thrash metal grupa koja je nastala još osamdesetih godina prošlog veka.

- Glasno, brzo, nezaboravno - devet bendova! Pozivamo vas na Belgrade Riot fest, a naših 25+ godina postojanja garantuju nemilosrdni utovar decibela! Vidimo se.

Kuga je istinski predstavnik domaćeg metala, koji egzistira već 13 godina na našoj muzičkoj sceni. Članovi ovog benda smatraju "Belgrade Riot Fest" prekretnicom u karijeri.

- Dom omladine Beograda je veliki izazov ne samo za nas nego za svaku rok grupu u Srbiji. Prepuštamo ulogu nosioca festivala starijim bendovima, a mi ćemo se potruditi da se ljudi sećaju najviše baš našeg nastupa.

Birtija je ponovo koncertno aktivna upravo zbog ovog festivala.

- Pozivamo sve dame na prerani osmomartovski koncert sjajnih romantičnih bendova u Domu omladine Beograda. Zahvaljući organizatorima festivala, odlučili smo da ponovo počnemo da sviramo na koncertima i tako damo naš skroman doprinos ovoj manifestaciji.

Pored nastupa devet bendova, u okviru festivala, u holu Doma omladine Beograda, ljubitelji vinila i rock, punk, hardcore i metal zvuka, moći će da pogledaju i kupe neke od stotina ploča koje će biti izložene tom prilikom.

Karte za festival "Belgrade Riot" se mogu kupiti po ceni od 600 dinara, na prodajnim mestima Eventim-a i DD tickets-a, u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat) i Žila Shop-u (Belgrade Design District, Čumićevo sokače). Na dan festivala, cena ulaznice će biti 700 dinara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vodimo vas na Belgrade Riot!

Izvor: Mondo, 20.Jan.2016

"Route 011" organizuje u subotu 23. januara, u Domu omladine Beograda, festival alternativne muzike "Belgrade Riot". Delimo 2x2 karte!..Foto: Promo..Na festivalu alternativne muzike nastupiće bendovi: Koalicioni sporazum (ex Trula koalicija), Heller, Totalni klošari, Kuga, Soulcage, Birtija, Deca Apokalipse,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.