Pobegao iz zatvora na biciklu, pa se kolima vratio po ostale

Izvor: Blic, 25.Maj.2016, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobegao iz zatvora na biciklu, pa se kolima vratio po ostale

Jedan mušakarc pobegao je iz zatvora na Aljasci koje ima minimalno obezbeđenje, i to na biciklu. Ipak, tri sata kasnije vratio se u automobilu kako bi pomogao i ostalim zatvorenicima da pobegnu.

Iz zatvora Nortstar na Aljasci kažu da je dvadestogodišnji Džošua Jaska primećen kako beži na biciklu oko jedan sat posle ponoći, ali da se vratio u 4.20 kako bi pomogao ostalim zatvorenicima da pobegnu.

Vlasti su saopštile da je pokušao autom da udari jednog od zaposlenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u centru. Ipak, on je uhapšen iste noći kada je provalio u kuću svog rođaka.

Protiv ovog mladića su i ranije pokretani prekršajni postupci i to zbog nedoličnog ponašanja, napada i kršenja uslovne slobode.

I sada bi mogao da se suoči sa optužbama za bekstvo i napad.

Nortstar centar je privremeni smeštaj za 143 muškarca i žene. Ljude koji na ovom mestu služe kaznu niko fizički ne može zaustaviti da napuste centar, ali kasnije snose posledice za bekstvo, tvrdi Dispač njuz.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BEKSTVO IZ ZATVORA - EPIZODA ALJASKA: Pobegao na biciklu, pa se kolima vratio po ostale

Izvor: Kurir, 25.Maj.2016

...Ipak, tri sata kasnije vratio se u automobilu kako bi pomogao i ostalim zatvorenicima da pobegnu Iz zatvora Nortstar na Aljasci kažu da je 20-godišnji Džošua Jaska primećen kako beži na biciklu oko jedan sat posle ponoći, ali da se vratio u 420 kako bi pomogao i ostalima..Vlasti su saopštile...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.