Izvor: Blic, 19.Nov.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobegao iz zatvora i vratio se istog dana

Jedan osuđenik koji je pobegao iz zatvora u Kentakiju, šokirao je čuvare te kaznene ustanove kada se istog dana vratio i zamolio ih da ga puste unutra.

"Kada sam zazvonio na ulazu u zatvor i predstavio se, bili su iznenađeni. Pretpostavljam da to do sada nisu videli", kazao je 21-godišnji osuđenik Čed Toj.



Toj je u zatvoru čekao suđenje po optužbi za provalu koja se dogodila u julu. Trenutno služi i četvorogodišnju kaznu zbog krađe.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Uprava zatvora navodi da je mladić pobegao u ponedeljak ujutru dok je čistio hodnik kod ulaza u zgradu. Pobegao je kada je jedan od čuvara otključao vrata kako bi očistio prostor ispred njih.

Ipak, Toj se vratio istog dana posle podne, mokar i blatnjav. Tvrdio je da ga je sestra ubedila da se preda, pošto je porodica zabrinuta za njegovu bezbednost.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.