Izvor: Blic, 25.Mar.2016, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobedničke fotografije prestižnog godišnjeg Smitsonijanovog konkursa

Od 46.000 fotografija koje se prijavljene na takmičenje Smitsonijan u 148 zemalja, izabrani su pobednici koji su bili ubedljivo bolji od drugih. Najbolju fotografiju napravio je Albert Ivan Damanik u selu Džeraja u Severnoj Sumatri u Indoneziji. Oblak vulkanskog pepela uspeo se na prvo mesto.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ODUZEĆE VAM DAH: Od 46.000, samo ovih 9 ušlo je u uži izbor za najbolju fotografiju na svetu

Izvor: Kurir, 25.Mar.2016

Vulkan koji izbacuje pepeo, magična šuma svitaca i majmun koji se grči zbog hladnoće. Ovo su samo neki momenti zabeleženi na fotografijama za Smitsonian, godišnji konkurs za najbolju fotografiju sveta...Od 46.000 fotografija autora iz 148 zemalja, samo 9 je ušlo u uži izbor. A pobednička fotografija...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.