Pobednička pesma Evrosonga je plagijat?!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Maj.2012, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobednička pesma Evrosonga je plagijat?!

Internet zajednica tvrdi da je pobednička pesma lepe Šveđanke plagijat pesme "Stole my heart" benda "One Direction".

Prošlo je tek nekoliko dana kako su ruske "babuške" i srpski predstavnik uzeli srebro i bronzu na takmičenju Pesma Evrovizije "zahvaljujući" švedskoj pevačici Lorin, a Internet zajednica ju je optužila da je nastupila sa plagijatom.

Ne propustite: Pijana pobednica Evrosonga ljubila majku u usta

Pobednička pesma "Euforija" je, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << navodno, kopija pesme "Stole my heart" benda "One Direction", prenosi Mondo.

Osim sa ovom, "forumaši" pobedničku pesmu porede i sa Rijaninim hitom "We found love" i pesmom "Fireworks" Keti Peri.

Ono što ide u prilog pevačice Lorin je što se sa svojom numerom pojavila na švedskom izboru za Pesmu Evrovizije nekoliko dana pre nego što je album benda One Direction zvanično pušten u prodaju.

Poslušajte "One Direction".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.