Концерт квартета „Pneuma“ сутра у КС Свилара

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Okt.2023, 13:00

Концерт квартета „Pneuma“ сутра у КС Свилара

Концерт квартета „Pneuma“, под називом „Нова сцена“, биће одржан у петак 27. октобра у 20.00 часова у Културној станици Свилара. Фото: КС Свилара/Промо Наступ квартета „Pneuma“ представља један од укупно десет пројеката младих уметника који ће бити представљени у оквиру конкурса ДОЛАЗИМО!
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> На концерту ће се представити дела младих композитора која су одабрана путем јавног позива, и велика нам је част што ће на концерту бити чак пет премијерних извођења!
Композитори који ће бити представљени су: Миливоје Пићурић (Црна Гора) са композицијом Titex Intro, Фарук Мехић (БиХ) са композицијом OCD, Доротеа Павлинић (Хрватска) са композицијом Кенопсиа, Стефан Јанчић (Србија) са композицијом Успомене ин Г, Нина Хениг Бељански (Србија) са композицијом Опортуно, и Димитрије Бељански са композицијама Ehos of ostinato, Свита из представе Богојављенска Ноћ и График скор ALN-CMI.
Humanitarno izvođenje monodrame „Neodustajanje“ večeras u Srpskom narodnom pozorištu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Концерт квартета „Pneuma“ сутра у КС Свилара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.