Pljevlja: Učenik pokušao britvom da ubije maturanta

Izvor: Blic, 07.Mar.2013, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljevlja: Učenik pokušao britvom da ubije maturanta

Sedamnaestogodišnji učenik Srednje stručne škole iz Pljevalja uhapšen je zbog sumnje da je britvom pokušao da ubije maturanta u školskom dvorištu, saopštila je crnogorska policija.

Policija sumnja da je učenik trećeg razreda S.Đ. dva puta ubo nožem maturanta Z.K. Tome je prethodio konflikt između njih dvojice jutros oko 7.30 časova.

Britva kojom je osumnjičeni pokušao ubistvo poslata je na veštačenje u forenzički centar. S.Đ. će uz krivičnu prijavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biti sproveden višem državnom tužiocu na dalju nadležnost.

Povezane vesti: Crnogorac optužen za pokušaj ubistva uhapšen u Nemačkoj Advokat: Keljmendi mi se javio iz Crne Gore Na granici Hrvatske i Crne Gore zaplenjen 21 kilogram hašiša Tražio pozajmicu, pa ukrao starcu 6.000 evra Predao se Beograđanin dva dana nakon pokušaja ubistva Kotoranina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crna Gora: Učenik maturanta pokušao da ubije britvom

Izvor: Radio 021, 07.Mar.2013

Sedamnaestogodišnji učenik Srednje stručne škole iz Pljevalja uhapšen je zbog sumnje da je britvom pokušao da ubije maturanta u školskom dvorištu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.