Pljačkašica banke zaključala obezbeđenje u WC

Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2012, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljačkašica banke zaključala obezbeđenje u WC

Zagrebačka policija saopštila je danas da je Splitsku banku u zagrebačkoj opštini Dubrava opljačkala žena koja je sa pištoljem u ruci razoružala obezbeđenje i uz pretnje pištoljem zaposlenima odnela oko 48.000 evra.

Opljačkana ekspozitura Splitske banke

Kako je policija saopštila, žena starosti oko 40 godina i visine 170 cm, novac je iznela u putnoj torbi, a prethodno je razoružala osobu koja je obezbeđivala i banku i zajedno sa dve osobe, osobom zaposlenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u banci i klijentom zaključala ih u WC.

 

Zatim je uz pretnju pištoljem zatražila da se novac izvadi iz trezora banke spakovala ga u smeđu torbu i udaljila se iz banke,

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.