Pljačkaš pucao u majku i sina

Izvor: Blic, 28.Jul.2011, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljačkaš pucao u majku i sina

BEOGRAD - Vlasnik porodične menjačnice Igor M. (34) teško je ranjen danas oko 12,15 časova u Novom Beogradu u oružanoj pljački. Razbojnik je prethodno pucao i u Igorovu majku, ali je promašio, a potom je pobegao u nepoznatom pravcu.

Napadač je ušao porodičnu menjačnicu "Fast” u Gandijevoj 148a i, prema prvim rezultatima istrage, preteći pištoljem zatražio je novac od Igora koji je bio za šalterom.

Međutim, u tom trenutku u menjačnicu je ušla Igorova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << majka koja je pokušala da razbojniku skine fantomku sa glave. Uspaničeni pljačkaš je počeo da puca, ali je promašio ženu, a zatim pucao u Igora i pogodio ga u grudi. Mladić ima prostrelnu ranu i trenutno je na operacijiu u Urgentnom centru.

Napadač je uspaničeno istrčao iz menjačnice, ali se nekoliko koraka dalje sapleo na metalni stub i pao.

Potom je ispalio je još nekolko hitaca u pravcu menjačnice, ali nikog nije pogodio.

Policija traga za razbojnikom, koji nije uspeo da odnese novac iz menjačnice.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pljačkaš pucao u majku i sina!

Izvor: S media, 28.Jul.2011

U oružanoj pljački u Novom Beogradu juče je teško ranjen Igor M. (34), vlasnik porodične menjačnice "Fast". Razbojnik je prethodno pucao i u Igorovu majku. Policija intenzivno traga za napadačem. ..Vlasnik porodične menjačnice Igor M. (34) teško je ranjen juče oko 12,15 časova u Novom Beogradu...

Nastavak na S media...

LOPOV MU PUCAO U GRUDI

Izvor: Kurir, 29.Jul.2011, 09:27

BEOGRAD - Ranjen dok je branio majku! Pokušaj pljačke menjačnice „Fast“ u Novom Beogradu imao je krvavi epilog. Razbojnik naoružan pištoljem ispalio je metak u grudi Igoru M. (34) i lekari se bore za život ranjenog mladića...BEOGRAD - Ranjen dok je branio majku!..Pokušaj pljačke menjačnice...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.