Pljačka u Bulevaru kralja Aleksandra

Izvor: Blic, 19.Apr.2010, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljačka u Bulevaru kralja Aleksandra

Dva pljačkaša otela su danas u Bulevaru kralja Aleksandra torbu sa novcem od radnika jedne trgovinske radnje koji je pošao u banku da uplati pazar, rečeno je agenciji Beta u MUP-u Srbije.

Dvojica pljačkaša ukrala su oko sedam miliona dinara od radnika Milorada S, koji je u banku nosio novac sakupljen iz prodavnica "Sos marketa" i "Jabuka", prenosi Studio B.

Agenciji Beta je rečeno da je do pljačke došlo u 14.25 u Bulevaru kralja Aleksandra, kod broja 228, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su dvojica maskiranih pljačkaša presrela radnika Milorada S. Oni su mu uz pretnju fizičkom silom i suzavcem oteli novac, a on je lakše povređen.

Policija traga za napadačima, a kako prenosi Studio B, oni su pobegli automobilom ka ulici Vojislava Ilića.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.