Pljačka pošte u Valjevu

Izvor: B92, 27.Dec.2014, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljačka pošte u Valjevu

Valjevo -- Tokom prošle noći u Valjevu je opljačkana pošta u naselju Peti puk, a u jednoj od gradskih kladionica pokušano je razbojništvo.

U naselju Peti puk dogodila se provalna pljačka u pošti, a više detalja nije poznato zbog procedure PTT-a propisane za slične situacije. Zbog toga i nadležni tužilac čeka sa uviđajem.

Pretpostavlja se da sef sa novcem nije odnet ili obijen. Ovo nije prvi put da je ta pošta bila na meti pljačkaša.

Za sada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nepoznati muškarac pokušao je razbojništvo u jednoj od gradskih kladionica. Ušao je naoružan nožem i zatražio novac.

Radniku su pomogli građani koji su se tu zatekli, pa je razbojnik pobegao neobavljena posla.

U oba slučaja, policija prikuplja dokaze i traga za počiniocima po nalozima Osnovnog tužilaštva u Valjevu, koje vodi istragu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Valjevo: Opljačkana pošta, pokušano i u kladionici

Izvor: Mondo, 27.Dec.2014

Tokom prošle noći u Valjevu je opljačkana pošta u naselju Peti puk, a u jednoj od gradskih kladionica pokušano je razbojništvo, potvrđeno je danas agenciji Beta u policiji...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..U naselju Peti puk dogodila se provalna pljačka u pošti, a više detalja nije poznato...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.