Plenković o Vučićevom zahtevu:  Nema dileme da se dogodila velikosrpska agresija

Izvor: Danas, 21.Avg.2019, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plenković o Vučićevom zahtevu: Nema dileme da se dogodila velikosrpska agresija

Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je da nema dileme da se dogodila velikosrpska agresija, komentarišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je od hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović tražio da ne koristi stalno tu formulaciju. Članak Plenković o Vučićevom zahtevu: Nema dileme da se dogodila velikosrpska agresija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Plenković: Napad na kafiće kod Knina delo pojednica, a ne klime u društvu

Izvor: Danas, 22.Avg.2019, 14:11

Napad na kafiće kod Knina u kojima se u sredu uveče gledala utakmica Crvene zvede osudili su hrvatski premijer Andrej Planković, predsednik Srpskog nacionalnog veća (SNV) Boris Milošević, ministar zdravlja Milan Kujundžić i bivša premijerka Hrvatske Jadranka Kosor. Članak Plenković: Napad...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.