Plenković kročio na Korčulu i odmah incident, intervenisala policija VIDEO

Izvor: B92, 29.Jul.2019, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plenković kročio na Korčulu i odmah incident, intervenisala policija VIDEO

Hrvatskog premijera Andreja Plenkovića, koji je stigao na Korčulu, dočekao je muškarac s transparentom na kojem je pisalo "ćaća", pa je intervenisala policija.

Portal Dnevnik piše da je čim je Plenković sišao s policijskog glisera u Korčuli, jedan muškarac počeo da uzvikuje "Živeo ćaća!", dok je visoko iznad glave držao papir na kojem je pisalo "Ćaća".

Policajci su, čini se, navodi portal, zaključili da muškarac ozbiljno narušava javni red i mir, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pa su odlučno delovali i odvukli ga s lica mesta.

"Pustite me! Došao sam da pozdravim našeg ćaću. Živeo ćaća!" uzvikivao je muškarac dok su ga policajci odvodili, piše Dnevik.

Plenković je na Korčulu stigao s ministrom Olegom Butkovićem, a u planu im je obilazak novoizgrađene operativne obale u trajektnoj luci Dominče.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PLENKOVIĆ NA KORČULI, IZBIO INCIDENT: Čim je video premijera, muškarac počeo da viče "Živeo ćaća", a policija ga odmah odvela!

Izvor: Kurir, 29.Jul.2019

Poseta hrvatskog premijera Andreja Plenkovića Korčuli jedva da je započela, a već se dogodio incident zbog koga je reagovala i policija.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.