Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2019, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plenković: Razgovarao sam sa Pupovcem

ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je večeras da je razgovarao s predsjednikom Srpske demokratske samostalne stranke (SDSS) Miloradom Pupovcem oko posljednjih napada na pripadnike srpske nacionalne manjine i njegovih izjava o sličnostima današnje Hrvatske sa ustaškom Nezavisnom Državom Hrvatskom u Drugom svjetskom ratu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Plenković razgovarao sa Pupovcem: Vlada osudila sve incidente

Izvor: B92, 29.Avg.2019

Zagreb -- Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je u četvrtak da je razgovarao s predsednikom Srpske demokratske samostalne stranke Miloradom Pupovcem...Oni su razgovarali zbog poslednjih napada na pripadnike srpske nacionalne manjine i njegovih izjava o sličnostima današnje Hrvatske sa ustaškom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.