Plenković: Raspušta se Sabor

Izvor: B92, 08.Mar.2024, 14:20

Plenković: Raspušta se Sabor

Hrvatski sabor biće raspušten u četvrtak, 14. marta, saopštio je danas premijer i lider HDZ Andrej Plenković.

Plenković je na otvorenom delu sednice Vlade rekao da je jutros održan sastanak HDZ sa koalicionim partnerima i da je odlučeno da Sabor bude raspušten 14. marta.

Plenković je čestitao svim ženama Međjunarodni dan žena i dodao da uprkos izazovima sa kojima s suočavaju žene su odlučne da svet naprave humanijim i poštenijim.

"To znači >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jednake mogućnosti i jednaku nagradu za rad. Mi smo kao vlada usmereni na to. To su ljudska prava i verujem da Hrvatska može ostvariti svoj puni potencijal samo uz ravnopravan status žena u svim segmentima života, rekao je Plenković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Plenković: Sabor će biti raspušten 14. marta

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Mar.2024

ZAGREB - Hrvatski sabor biće raspušten 14. marta, rekao je danas premijer Hrvatske i lider HDZ-a Andrej Plenković.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.