Plavi orkestar sutra u Beogradskoj areni

Izvor: S media, 26.Mar.2010, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Plavi orkestar" sutra u Beogradskoj areni

Sarajevski bend "Plavi orkestar", jedan od najpopularnijih sastava na prostoru nekadašnje Jugoslavije, posle 20 godina ponovo će održati koncert u srpskoj prestonici, sutra u Beogradskoj areni.

Nakon dva koncerta u Ljubljani, 26. i 27. februara, pred 15.000 ljudi u dvorani "Tivoli" i koncerta u Zagrebačkoj areni, 13. marta, pred 17.000 poklonika, "Plavi orkestar" će sutra nastupiti i u Beogradu, u okviru povratničke turneje po regionu.

Po želji članova benda >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << fanovi su putem "Fejsbuka" glasali tokom dva meseca i izabrali pesme koje će "Plavi orkestar" izvesti sutra u "Areni".

Na repertoaru će biti čuveni hitovi, koji su obeležili muzičku scenu osamdesetih i devedesetih godina - "Lovac i košuta", "Suada", "Sava tiho teče", "Bolje biti pijan", "Ako su to samo bile laži", "Od rodjendana do rodjendana", "Zelene su bile oči te", "Odlazim", ali i pesma "Amerika", kojom bend najavljuje svoj novi album.

Pored ovih pesama članovi sarajevske grupe izabrali su i po jednu numeru sa predhodnih albuma, tako da će se publika u dvočasovnom koncertu podsetiti čitavog opusa "Plavog orkestra".

Bend, sa pevačem Sašom Lošićem-Lošom na čelu, oformljen je 1983. godine u Sarajevu i do danas objavili su osam albuma i održali više od 1.500 koncerata.

Ulaznice za beogradski koncert, koji organizuje agencija "Nota", mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, u Bilet servisu i na blagajni "Arene", a cene se kreću od 1.460 dinara za gornje tribine do 2.160 dinara za Fan pit.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vremeplov - "Plavci" kao "Bitlsi"

Izvor: Večernje novosti, 26.Mar.2010

U subotu će u "Beogradskoj areni" sarajevski "Plavi orkestar" održati svoj do sada najveći koncert u Beogradu, pa je to prilika da se podsetimo njihovog prvog nastupa 1985. godine

Nastavak na Večernje novosti...

Loša: Nema treme

Izvor: Blic, 27.Mar.2010, 01:21

Legendarni sarajevski bend „Plavi orkestar”, predvođen Sašom Lošićem Lošom, večeras će nastupiti u „Areni” pred beogradskom publikom nakon 20 godina pauze. U razgovoru pred koncert Saša Lošić Loša za „Blic” kaže da se sva trema koju su imali pred ponovni susret sa publikom pretvorila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.