Izvor: Piplmetar.rs, 06.Feb.2024, 10:30

„Plašim se da ne povredim ćerku!“ Tamara Grujić dala nikad iskreniju ispovest: „Mislim da ona ima isti problem kao i ja…“







>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<


Voditeljka Tamara Grujić progovorila je javno o problemu koji ima sa mesečarenjem.
Tamara Grujić (Foto: Ringier/Zoran Ilić) • Zoran Ilić / Ringier


– Mesečarenje je problem sa kojim se susrećem od svoje dvanaeste godine. Niko ne zna kako je to krenulo. O tome nikada nisam razgovarala ni sa psihijatrima, ni sa prijateljima koji se time bave. Imam utisak da će moja ćerka krenuti mojim stopama, jer je već kao mala počela sa tim da se ujutru podigne iz kreveta, gleda levo-desno, nekada nešto i kaže i vrati se u krevet – ispričala je Tamara za „TV Prva“.
– Imala sam periode u svom životu kada sam mesečarila. Prvi put se desilo to sa 12 godina i trajalo je neko vreme. Uglavnom kažu da to izaziva stres i meni se to intenzivnije dešavalo kada sam bila pod većim stresom i pritiskom. Tada to traje nekoliko dana. Postoji nekoliko vrsta mesečarenja, a ja nikada nisam bila mesečar koji izlazi iz objekta u kom se nalazi čega se ja vrlo plašim – dodala je Grujićeva.
Tamara Grujić (Foto: Ringier/Zoran Ilić)
– Meni se desi da se dezorijentišem što je vrlo smešno, uglavnom zabagujem. Tokom noći se meni ide u toalet, ali ako su vrata zatvorena, ja ostanem ispred. Ako se neko od ukućana probudi, shvati da ja hoću da idem u toalet, otvori mi vrata. To su nekada bili moj otac i majka, a sada je suprug – otkrila je voditeljka.
– Uglavnom, sačekaju me da završim nuždu i vrate me u krevet. Dešavalo mi se da ustanem iz kreveta i odem u ćošak, ili udarim u zid i tu ostanem. Dešavalo mi se i da pronađem put do toaleta, ali se ne vratim iz njega. Uplašila sam se nekoliko puta da ću ćerku povrediti na neki način dok mesečarim – priznala je Tamara.
Tamara Grujić (Foto: Ringier/Zoran Ilić)
– Može da mi se desi da je uzmem i odvedem negde i to me strašno plaši. Ja se nikada nisam lečila od toga, ali sam skoro čula da bi ljudi koji pate od mesečarenja trebalo da snime glavu jer to u nekom slučaju može biti stanje pred epilepsiju. Ono što je stvarno najinteresantnije jeste da se ja ujutru stvarno ničega ne sećam – otkrila je Grujićeva.
– Na nedeljnom nivou menjamo hotele i stvarno se dešava da u nekom trenutku ne znam u kom se gradu ili hotelu nalazim, kako su raspoređene prostorije i slično. Konkretno u jednom hotelu je hodnik bio vrlo uzak i sobe u kojima smo bili smešteni bile su identične. Kada sam izašla iz toaleta tokom mesečarenja, umesto u svoju sobu ušla sam u sobu kod tonca – prisetila se voditeljka.
Tamara Grujić (Foto: Ringier/Zoran Lončarević)
– Počela sam da mu pričam šta sve tokom sutrašnjeg dana treba da snimimo, a on se prestravio jer sam mu pričala o snimanju od pre dve godine. Kada sam mu sve ispričala, legla sam pored njega i zaspala. Suprug je shvatio da me nema i počeo da me traži po hotelu – dodala je Tamara.
– U potrazi u se pridružio i naš kućni prijatelj koji je arhitekta i tražili su me dva sata te noći. Sledećeg jutra sam bila užasno besna na njega jer je zaspao pre nego me je našao. Zatim sam se naljutila i na tonca jer me je pustio da mu legnem u krevet – zaključila je Grujićeva.
Šta je, sa druge strane, Tamara Grujić ispričala o napuštanju RTS pogledajte u odvojenom tekstu: “RAZUMEM KRŠENJE ZAKONA“ Tamara Grujić otkrila detalje NAPUŠTANJA Rts-a

Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.